Værter og daglig drift i Hvidehus

Driften og værtsfunktionen varetages af et mindre team bestående af Josefine, Tine og Peter. Hvidehus’ funktioner er selvkørende, og de fleste ting i Hvidehus kan tilgås selvstændig. Det betyder at der f.eks. er fri adgang til fx kaffe, the, og frugt i køkkenet, men at du samtidig har ansvaret for at rydde op efter dig selv. Værternes funktion er, at være til stede i huset, og skabe en god atmosfære. Samtidig kan du få en hjælpende hånd af dem, til f.eks. at finde whiteboard papir o.l.

 
Peter Frandsen:

Peter Frandsen
Peter Frandsen er medstifter af Hvidehus og er godt inde i den daglige drift af huset. Peter har udover ansvaret for Hvidehus også stiftet Forumteatret (2001), som han driver ud over Hvidehus.

Arbejdserfaring
Peter har arbejdet med mennesker i hele sit liv, været tilknyttet skoler og uddannelsessteder som underviser, lærer og vikar. I 18 år har han arbejdet med  forumteater. Det er interaktivt teater som bestilles af organisationer (kommuner, ministerier) og virksomheder. Hans mange forskellige jobs og forskelligartet erfaringer som blandt andet postbud, lærervikar, pædagogmedhjælper, har kvalificeret ham til at udvikle teaterstykker med karakterer, der kan genkende sig selv på en god måde.

Uddannelsesbaggrund
2 års basisuddannelse på RUC, psykomotorisk terapeut, dramalederuddannelse og en erhvervsdiplomlederuddannelse, er nogle af de uddannelser, der har påvirket hans syn på og indstilling til (arbejds)livet.

Andet om Peter
Peters interesse når han holder fri er at være i naturen og tilbringe tid sammen med nære venner og familie. Når det blæser nok, er kitesurfing populært, men i stille stunder kan det, at gå ved en strand, eller i en skov med en god ven, være absolut favorit.

 


Tine
Vindeløv:

Tine Vindeløv
Tine, er lejlighedsvis  vært i Hvidehus, og har sin daglige gang i huset. Hendes funktioner er brede, en af hendes favoritter er at dekorere med blomster og hun sørge for en personlig indretning af dele af huset.

Arbejderfaring
Hun er kropsterapeut gennem 30 år med blandt andet speciale. Hun har kropstereapeutisk tilgang til sit arbejde og som grunduddannelse er hun Psykomotorisk terapeut. Siden 2007 har hun arbejdet og trænet andre coaches i metoden ’Zencoaching’ i blandt andet Polen.

Hun er grundlægger af Mindfull relating slow dating metoden, hvor hun hjælper blandt andet singler i at forstå og håndtere kærlighed.

Andet om Tine
Tine er optaget af æstetik og nydelse. Det æstetiske kommer til udtryk ved at hun maler, tegner og syr. Blandt andet syr hun meget af sit tøj selv. Nydelse og madlavning er tæt forbundet når hun inviterer en eller flere af sine venner til middag. I sin fritid sammen med sin venner har hun glæde ved at danse og synge.Josefine Kia
Frandsen:

Josefine Kia Frandsen
Josefine læser til Socialrådgiver og er indimellem vært i Hvidehus. Hun har været tilknyttet huset i fem år på forskellig vis og står for kommunikationen ud af huset.

Andet om Josefine
Josefine er glad for at rejse og har givet sig tid til både at undersøge livet i USA og i flere storbyer i Europa. Andre kontinenter som Østen og fjernøsten er også områder hun sammen med sin kæreste har udforsket.

Til forside